Незабаром на Першому Національному прем’єра фільму МОНТЕ-КРІСТО. ЛЮБОВ І ПОМСТА

Незабаром на Першому Національному прем’єра фільму МОНТЕ-КРІСТО. ЛЮБОВ І ПОМСТАЦя історія розповідає про молоду людину Діаза Херрера, в якого, здавалося б, є все: сім'я, любов, успіх і майбутнє. Життя йому посміхалося, і для нього були відкриті всі двері, але зрада близьких йому людей перетворили його життя в пекло.
Сантьяго, син видатного судді, призначається на посаду секретаря в суд. Він збирається одружуватися на Лаурі - жінці його мрії. Сантьяго відчуває своє покликання служити закону, але він також обожнює фехтування, і цю пристрасть розділяє з своїм близьким другом Маркосом Ломбардо.

Історія починається, коли Сантьяго і Маркос їдуть в Марокко, щоб взяти участь у змаганні по фехтуванню. Проте, ця поїздка принесе Сантьяго не перемогу, а горе, оскільки він буде втягнений в жахливу змову. За декілька днів до від'їзду, Сантьяго отримує неприємну звістку. Його батько, Орасіо Діаз Херрера, дізнається, що Альберто Ломбардо (батько Маркоса) скоїв дуже серйозний злочин за часів військового режиму в Аргентині, за який його повинні заарештувати і віддати під суд. Сантьяго настільки стурбований цією жахливою новиною, що вирішує нічого не розповідати Маркосу. Але він випускає з уваги Лучано, людину-заздрісника, який безуспішно намагався зайняти місце Сантьяго, і який повністю переконаний, що саме суддя Орасіо Діаз Херрера допоміг своєму синові влаштуватися на роботу до суду і зайняти цей пост. Разом з тим, Альберто Ломбардо просить свого сина Маркоса позбавитися від Сантьяго поки вони знаходяться в Європі, а він, у свою чергу, позбавиться від Орасіо в Аргентині.

Незабаром суддя Херрера гине в жахливому нещасному випадку, організованому Лісандро, спільником Альберто і дядьком Лаури (нареченої Сантьяго). Лісандро хоче зробити Сантьяго причетним до загибелі свого батька. Сантьяго заарештовують в Марокко, звинувачуючи в злочині, який він не здійснював. Маркос один повертається з Європи і примушує Лауру повірити в те, що Сантьяго убив людину. У відчаї, Лаура намагається незважаючи на те, що сталося поїхати в Марокко, але її повідомляють, що Сантьяго був убитий у в'язниці. Лаура впадає в глибоку депресію і вирішує покінчити життя самогубством. Але вона дізнається, що чекає дитину від Сантьяго. Відчуваючи себе спустошеною і втраченою, Лаура погоджується вийти заміж за Маркоса, який завжди її любив.

Тим часом, в марокканській в'язниці Сантьяго знайомиться з Улісесом, старим торговцем творами мистецтва, який вже багато років знаходиться в ув'язненні. Разом вони розкривають зраду Маркоса. З цієї миті Сантьяго жадає помститися всім тим, хто відібряли у нього щастя і життя. По іншу сторону океану четвірка: Альберто, Маркос, Лучано і Лісандро, які організували змову проти Сантьяго і його батька, ведуть розмірений спосіб життя і переконані в тому, що проблема вирішена і більше не про що хвилюватися. Проте, вони ще не знають, що Сантьяго повернеться, щоб помститися...

Источник: 1tv.com.ua
Страницы: 1