Незвичайне печиво з Німеччини

Співробітниками Управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Одеській області спільно з працівниками карного розшуку Малиновського райвідділу внутрішніх справ міста Одеси при проведенні оперативно-розшукових заходів в одному з приміських селищ обласного центру було затримано раніше засудженого 26-річного Андрія, громадянина Німеччини.

Затриманий тимчасово мешкав на території військового містечка в с.Чорноморське Комінтернівського району. Під час огляду оперативники вилучили у нього коробку з вівсяними пластівцями, серед яких був схований пакунок з 500 пігулками "екстазі". Ще 300 штук аналогічних наркотичних засобів були знайдені і в квартирі за місцем проживання закордонного гостя. Цю партію винахідливий наркокур`єр сховав у коробку з печивом.

Як пояснив затриманий, вилучені правоохоронцями наркотики він придбав у Німеччині у свого знайомого по ціні 1,5 євро за одиницю і привіз до Одеси з метою подальшого збуту.
Таким чином, одеськими правоохоронцями перекрито канал надходження в Україну небезпечних синтетичних психотропних речовин з Німеччини та недопущено витоку в незаконний обіг 800 доз "екстазі", що оцінюються в 60 тис. гривень.

Співробітниками міліції проводяться подальші слідчі дії та оперативно-розшукові заходи щодо встановлення обставин скоєння злочину та осіб, причетних до збуту наркотиків на території Одеської області.

Источник: 1tv.com.ua
Страницы: 1